Turku RN 9.5.2024

Astrid Lundava, Viro

UROKSET
PU1 Always In Motion Adventure Hunter VAL ERI 1 SA VSP
(Bahaticca’s Jungle Edition x Bahaticca’s Guerlain Idylle)
Melkein 4-vuotias. Hyvä koko ja mittasuhteet. Erittäin kaunis pää ja ilme. Erinomainen kaula ja selkälinja. Erinomaisesti kannettu häntä. Kauniit yhdensuuntaiset liikkeet. Erinomaisen tasapainoiset sivuliikkeet. Erinomainen temperamentti.
PU2 Sternhimmels Vittorio Monti JUN ERI 1 SA JUN-SERT VSP-juniori FI JMVA
(Sternhimmels Romain Rolland x Sternhimmels Piae Cantiones)
16 kk. Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvä kaulan pituus ja asento. Hyvä selkälinja. Häntä saisi olla tiukemmin kiertynyt. Hieman löysät ranteet. Liikkuu hieman leveästi edestä. Erinomaiset sivuliikkeet. Erinomainen temperamentti.

NARTUT
PN1 Hanishan Listen A Little Less JUN ERI 1 SA ROP-juniori ROP
(Hanishan Bowwow Wow x Hanishan Alice Whirlwinding Wonderland)
1 v 5 kk. Erinomainen nuori narttu. Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis narttumainen pää. Erinomainen kaulan pituus ja asento. Erinomainen selkälinja. Hyvä hännän kanto. Tasapainoisesti kulmautunut. Kauniit sivuliikkeet. Erinomainen temperamentti.
PN2 Sternhimmels Violetta Valery JUN ERI 2 SA SERT
(Sternhimmels Romain Rolland x Sternhimmels Piae Cantiones)
16 kk. Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis nuori narttu. Kaunis pää ja ilme. Riittävä kaula. Erinomainen selkälinja. Hyvä hännän kanto. Hieman liian elastiset ranteet. Suorat liikkeet. Hyvät sivuliikkeet.
PN3 Ajibu Valentine Girl NUO ERI 1 SA VASERT
(Eldorado N Akuaba Night And Day x Ajibu Sweet Thing)
1 v 9 kk. Hyvä koko ja mittasuhteet. Kaunis narttumainen pää. Elegantti kaula. Erinomainen selkälinja. Hyvä hännän kanto. Kauniit suorat liikkeet. Erinomainen temperamentti.

Valioluokka
Sternhimmels Unitis Viribus VAL ERI 1
(Sternhimmels Poco Piu Mosso x Faraoland La Vie En Rose)
3,5 vuotias. Liian hermostunut tänään. Hyvä koko ja mittasuhteet. Narttumainen voimakas pää. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvä hännän kanto. Hyvät suorat liikkeet, mutta koira ei anna koskea.

ROP Hanishan Listen A Little Less
VSP Always In Motion Adventure Hunter