Riihimäki PN 30.6.2024

Maija Mäkinen
 
Pennut, urokset 7 – 9 kk
Farlanders Designed To Impress PEK 1 KP VSP-pentu
(Into Lightning Timespace x Farlanders Nugget In Black Silk)
7 kk. Maskuliininen pentu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvä pää, korvat silmät, purenta ja rypyt. Kaunis kaula. Hyvä eturinta. Hyvin kehittynyt runko. Hyvä rintakehän pituus. Rodunomaiset kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvin kiinnittynyt häntä ja hyvät pakarat. Häntä kieppi saisi olla tiukempi. Liikkuu ikäisekseen erittäin hyvin. Hyvä, pitkä askel. Hyvä käytös.
Xavier Echo Afrikata PEK 2 KP
(Floyd Alisina Zvezdochka x Una The Unicorn Afrikata)
7 kk. Maskuliininen pentu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Urosmainen, vahva pää. Hyvät korvat, silmät, purenta ja rypyt. Kaunis kaula. Hyvä runko. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä luusto, ranteet ja käpälät. Hyvät pakarat. Hyvä häntä. Reisi saa vahvistua. Liikkuu hyvällä joustavalla askeleella, yhdensuuntaisesti mennen tullen.
 
Pennut, nartut 5 – 7 kk
Hi-Lite With Love PEK 1 KP ROP-pentu
(Pahareti Black Spectre x Enigma Highlight Of The Ball)
6 kk. Feminiininen pentu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Joskin tässä kehitysvaiheessa aavistuksen takakorkea. Narttumainen pää. Hyvät korvat, silmät, purenta ja rypyt. Kirsu pigmentti ei täydellinen. Hyvä kaula. Ikään sopiva runko. Rodunomaiset kohtuulliset kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvät pakarat ja erinomainen häntäkieppi. Hyvä karva. Liikkuu ikäisekseen erittäin hyvin. Hyvä tasapaino ja yhdensuuntaisuus. Hyvä käytös.
 
Pennut, nartut 7 – 9 kk
Into Lightning Overnight Sensation PEK 1 KP
(Kimwitu’s Twist And Shout x It’s Rocket Science Into Lightning)
7 kk. Brintle narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Selvä sukupuolileima. Hyvä pää, korvat, silmät, purenta ja rypyt. Kuono saa täyttyä vielä hieman silmien alta. Hyvä niska. Hyvä runko. Rodunomaiset, kohtuulliset kulmaukset. Nartulle sopiva luusto. Hyvät ranteet ja käpälät. Häntä voisi olla hieman korkeammalle kiinnittynyt, mutta erinomainen kieppi. Liikkuu hyvin edestä, mutta etuaskel voisi olla hieman pidempi. Aavistuksen kapea takaa. Miellyttävä käytös.