Jyväskylä KV 12.5.2024

Saija Juutilainen

UROKSET
PU1 Feng-Shui Mysterious Talisman VAL ERI 1 SA CACIB ROP
(Winner Time Just For Mysterious Talisman x Olliolli Mysterious Talisman)
Lähes 3 v, kaunis, tyylikäs, punainen uros, jolla oikeat linjat, tiivis runko, hyvä jäntevyys, kaunislinjainen uroksen pää, hyvä purenta, kauniit otsarypyt, varsin hyvä korvien malli ja koko, erinomainen tiivis häntä, hyvin kaunis väritys, hyvä karvanlaatu ja iho, liikkuu hyvin yhdensuuntaisesti, kaunis ryhdikäs sivukuva, kevyt sujuva askel.
PU2 Pahareti Black Spectre VAL ERI 2 SA VACA
(Hollywood Star of Swala Pala x Pahareti Enchanted Ella)
2 ½ v, kompakti hyvä runkoinen ja luustoinen uros, hyvät pakarat, riittävän tiiviit käpälät, hyvin kiertyvä häntä, hyvä uroksen pää, hieman pyöreät silmät, hyvä korvien malli ja purenta, kaunis tricolor väri, liikkuu tyylillä, hieno luonne.

Valioluokka
Second Soul’s Classic Kitsune VAL ERI 3
(Bushwacker Maximum Power x Nature’s Masterpiece Kiss From A Rose)
2 ½ v, hyvärunkoinen ja luustoinen mu-va uros, urosmainen pää, jossa mustalle hyvät otsat, hyvä purenta ja korvien koko, hyvä iho ja karvanlaatu, erinomainen avoin luonne, lanneosa voisi olla tiiviimpi, liikkuu yhdensuuntaisesti ja varsin sujuvasti, kokonaisuus voisi olla kompaktimpi.

NARTUT
PN1 Marzan Lady Stardust VAL ERI 1 SA CACIB VSP
(Kimwitu’s Crispy ’N’ Creamy Cupcake x Hi-Lite Flashdance)
2.4 v, kaunislinjainen, jäntevä hyvärunkoinen nuori narttu, kaunis nartun pää ja ilme, hyvät otsarypyt ja kaunis korvien malli, tyylikäs kaula, sopivasti kiertynyt häntä, kauniisti kulmautunut, hyvä karvanlaatu, iho ja väritys, liikkuu tyylikkäästi, hyvin yhdensuuntainen, aavistuksen kapea takaa mutta kaunis sivukuva.
PN2 Hi-Lite Queen Of Everything VAL ERI 2 SA VACA
(Hi-Lite Fame And Fortune x Hi-Lite Because I’m Worth It)
2.4 v, tyylikäs pu-va narttu, viehättävät linjat, hyvin kaunis nartun pää, hyvä purenta, kauniit korvat ja ilme, kaunis niskan kaari, hieno hännän kierre ja leveät reidet, tiiviit käpälät, mukava luonne, liikkuu ryhdikkäästi ja tyylillä, kaunis sivukuva.
PN3 Bulldobas Holy Charity AVO ERI 1 SA SERT FI MVA
(Barkless Chokoleti x Bulldobas Federica)
4 v, narttumainen pu-va, hyvin kaunis nartun pää ja ilme, sopivasti otsaryppyjä, oikea-asentoiset mutta hieman pitkät korvat, hyvä purenta, hyvä karvanlaatu ja ih, erinomainen hännän malli, miellyttävä luonne ja käytös, liikkuu hieman varvasahtaasti, sujuva sivuaskel, sopivalla ryhdillä mutta saa jäntevöityä.

ROP Feng-Shui Mysterious Talisman
VSP Marzan Lady Stardust