Helsinki PN 25.5.2024

Teija Urpelainen

Pennut, urokset 5-7 kk
Afrikan Laminam Fast ’N Furious Lakritsi PEK 1 KP VSP-pentu

(Hi-Lite Beluga x Afrikan Laminam Badass Brienne Of Tarth)
Erinomainen tyyppi, oikeat mittasuhteet ja luuston vahvuus. Hyvä pää, mutta kulmahampaiden asento vielä liian ahdas. Hyvät korvat. Kaunis kaula. Hyvä ylä- ja alalinja. Oikein asettunut ja kiertynyt häntä. Tyypillisesti kulmautunut. Liikkuu ikäisekseen erittäin tyypillisesti. Esiintyy hyvin.
Happy Yodels Magnificent Millenium Star PEK 2 KP
(Bastillin Dragons Meal N Still Running x Ajibu Quit Playing Games)
Erinomainen tyyppi, mittasuhteet ja oikea luuston vahvuus. Vankka pää. suuret, mutta oikein asettuneet korvat. Kaunis kaula. Hyvä ala- ja ylälinja. Tasapainoisesti, mutta melko niukasti kulmautunut. Liikkuu tyypillisesti sivulta, mutta hieman ahtaasti edestakaisin. Esiintyy hyvin.

Pennut, nartut 5-7 kk
Afrikan Laminam Flower Like A Geisha PEK 1 KP ROP-pentu
(Hi-Lite Beluga x Afrikan Laminam Badass Brienne Of Tarth)
Erinomainen tyyppi, mittasuhteet ja luuston vahvuus. Oikeailmeinen pää, hyvät korvat. Kulmahampaiden asento saa vielä parantua. Tyypillinen kaula ja ylälinja. Oikea rungon vahvuus. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu erittäin tyypillisesti sivulta, vielä hieman levottomasti edestakaisin. Esiintyy hyvin.
Bellecord Beyonce The Queen B  PEK 2 KP
(Hi-Lite Ticket To Ride x Tim Spirit Katana)
Erinomainen tyyppi, oikeat mittasuhteet ja luuston vahvuus. Kaunis pää, hyvät korvat. Tyypillinen kaula, ylälinja ja rungon vahvuus. Hyvä häntä. Tasapainoisesti kulmautunut. Hieno sivuliike, vielä hieman levoton edestakaisin. Esiintyy hyvin.
Happy Yodels Precious Pink Star  PEK 3 KP
(Bastillin Dragons Meal N Still Running x Ajibu Quit Playing Games)
Erinomainen tyyppi, oikea luusto ja rungon vahvuus. Hyvä pää, jossa oikea ilme. Hyvät korvat. Kaunis kaula. Hyvä ylä- ja alalinja. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tyypillisesti sivulta, hieman löysästi edestakaisin. Esiintyy hyvin.
Happy Yodels Elegant Earth Star PEK 4 KP
(Bastillin Dragons Meal N Still Running x Ajibu Quit Playing Games)
Erinomainen tyyppi, mittasuhteet, oikea luuston vahvuus. Oikeailmeinen pää, hyvät korvat. Tyypillinen kaula. Ikäisekseen hyvä ylälinja ja häntä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu tyypillisesti sivulta, hieman levottomasti edestakaisin.