Seinäjoki KV 21.10.2023

Leila Stenlund

Pennut, nartut
Hanishan ’Scuse Being So Posh’n Neat PEK 1 KP ROP-pentu
(Ajibu Que Rico x Afrikan Laminam Blazing Khaleesi For Hanishan)
Erinomaista tyyppiä. Hyvät mittasuhteet. Ihastuttava pää ja ilme. Kauniit tummat silmät. Hyvät rypyt. Hyväasentoiset hieman kookkaat korvat. Hyvä kuono. Kaunis kaula ja ylälinja sekä häntä. Sopivasti kulmautunut. Hyvä rintakehä. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös ja esiintyminen.

UROKSET
PU1 Sternhimmels Talento Cantus VAL ERI 1 SA CACIB VSP
(Sternhimmels Roger Vadim x Sternhimmels Piae Cantiones)
Erinomaista tyyppiä. Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli. Kauniit rypyt. Hyväasentoiset, hyvän kokoiset korvat. Hyvä kuonon vahvuus. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen häntä ja pakarat. Hyvä eturinta. Hieman pitkä lanne. Tasapainoiset kulmaukset. Hieman painuneet välikämmenet. Tehokas liike. Iloinen käytös.
PU2 Sternhimmels Roger Vadim VAL ERI 2 SA VACA
(Orange Pips Codename Kyril x Faraoland La Vie En Rose)
Kaunis tasapainoinen uros. Hyvä koko. Oikea pään malli. Kauniit rypyt. Hyvät silmät. Hyvä kuonon vahvuus. Kaunis kaula, ylälinja ja hieno häntä. Hyvät pakarat. Hyvä eturinta ja rintakehä. Pysty olkavarsi ja hieman painuneet ranteet. Hyvä takaosa. Erinomaiset sivu- ja takaliikkeet, edestä hieman kerivä. Hyvä karva. Vilkas käytös.
PU3 Mirembe He Was Born To Stand Out JUN ERI 1 SA JUN SERT SERT CACIB-J VSP-juniori
(Enigma Hey Mr President x Kenjaali More Is More At Mirembe)
Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli. Pyöreät silmät. Sopivat rypyt. Hyväasentoiset korvat. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Pysty olkavarsi. Hyvät takakulmaukset, luusto ja käpälät. Ikään sopiva rintakehä. Erinomainen karva. Liikkuu hyvin. Liikkeessä hieman pehmeä ylälinja. Miellyttävä käytös.
PU4 Sunhunting Solitaire Prince NUO ERI 1 SA
(Yulara Quickthorn x Hi-Lite Because I Can)
Hyvät mittasuhteet omaava tasapainoinen nuori uros. Hyvä pään malli. Hieman vahvat posket ja pyöreät silmät. Hieman kevyt kuono. Hyväasentoiset korvat. Hyvät rypyt. Kaunis kaulan kaari. Hyvä ylälinja ja häntä. Sopivasti kulmautunut. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä luusto. Hieman lyhyt etuaskel. Hyvä karva ja käytös.

Junioriluokka
Bulldobas Golden Monkey JUN ERI 2
(Naslediye Etera Atlas Holding The S x Bulldobas Holy Charity)
Hyvät mittasuhteet. Melko hyvä pään malli. Kuono saisi olla hieman vahvempi. Vaaleat silmät. Melko voimakkaat posket. Niukat rypyt. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset. Hieman alhainen hännänkiinnitys. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä rintakehä. Tasapainoinen hyvä liike. Hyvä karva ja käytös.
Emporia Unique Galaktika JUN EH 3
(Teodor Amber’s Song x Crystal Javelin Unique Galaxy)
Kovin vankka ja pitkärunkoinen. Voimakas pää. Niukka otsapenger. Kovin pienet silmät. Kookkaat hyväasentoiset korvat. Hyvät rypyt. Vahva kuono. Hyvä kaula. Ylälinjassa pehmeyttä. Hyvä hännän kiinnitys, hieman löysä kierre. Hyvä eturinta. Pysty olkavarsi. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvät pakarat ja luusto. Liikkuu pitkällä askeleella mutta tulee kauttaaltaan tiivistyä. Hyvä karva.

NARTUT
PN1 Sternhimmels Ut Ante Dictum VAL ERI 1 SA CACIB ROP
(Sternhimmels Poco Piu Mosso x Faraoland La Vie En Rose)
Erinomainen kaunis narttu jolla hyvät mittasuhteet. Kaunis hyvänmallinen pää. Miellyttävä ilme. Hyvä otsapenger, kuonon vahvuus ja rypyt. Hyvä asentoiset korvat. Etuosa voisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä takaosa. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Hyvä eturinta ja rintakehä. Erinomainen tasapainoinen liike, yhdensuuntainen edestä ja takaa. Hyvä karva.
PN2 Heriaheri Cinnamon Girl NUO ERI 1 SA SERT VACA
(Heriaheri Money Talks Furahan x Heriaheri Razzle Dazzle Rose)
Erinomaiset mittasuhteet. Ihastuttava pään malli ja vahvuus. Kauniit tummat silmät. Hyvät korvat. Erinomaiset rypyt. Upea ilme. Kaunis kaula ja ylälinja seistessä, liikkeessä ylälinja painuu hieman. Erinomainen häntä ja pakarat. Tasapainoiset hyvät kulmaukset. Eturinta saa vielä täyttyä. Hyvä rintakehä. Hyvä sivuliike, edestä kääntää etukäpäliä sisäänpäin. Miellyttävä käytös.
PN3 Sternhimmels Violetta Valery JUN ERI 1 SA JUN SERT VASERT CACIB-J ROP- ja BIS3-juniori
(Sternhimmels Romain Rolland x Sternhimmels Piae Cantiones)
Ihastuttava juniori. 9 kk. Kauniit tummat silmät ja ihana ilme. Hyvä rypyt ja pään malli. Hyväasentoiset korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen häntä ja pakarat. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hieman painuneet välikämmenet ja litteät etukäpälät. Hyvä takaosa. Hyvä karva. Erinomainen liike, edestä hieman kerivä.
PN4 Marzan Lady Stardust AVO ERI 1 SA
(Kimwitu’s Crispy ’N’ Creamy Cupcake x Hi-Lite Flashdance)
Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli. Kauniit tummat silmät. Hyvät rypyt ja korvat. Hyvä kuonon vahvuus. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Sopivasti kulmautunut. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä eturinta ja rintakehä. Liikkuu erittäin hyvin. Liikkeessä hieman pehmeä ylälinja. Hyvä karva.

Junioriluokka
Bulldobas Sip Of Sunshine JUN EH 2
(Naslediye Etera Atlas Holding The Sky x Bulldobas Holy Charity)
10kk. Hieman lyhytrunkoinen. Ikään riittävä pään vahvuus. Hieman pyöreät silmät. Hyvä asentoiset suuret korvat. Hyvät rypyt. Eturinta saa vielä kehittyä ja etuosan tulisi kulmautua paremmin. Köyristää hieman lanneosaansa. Voimakkaasti kulmautunut takaa, mutta seisoo mielellään takaraajat rungon alla. Hyvin kiertynyt, mutta alaskiinnittynyt häntä. Erinomainen karva. Liikkuu hyvin ja antaa itsestään paremman kuvan liikkeessä.

Avoin luokka
Aika AVO ERI 2
(Ajibu Que Rico x Can You Hear Thunder Into Lightning)
Melko lyhytrunkoinen narttu. Hyvä nuoren koiran pää. Silmät voisivat olla tummemmat. Hieman haja-asenoiset kookkaat korvat. Riittävät rypyt. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman alaskiinnittynyt häntä. Hyvä eturinta. Sopivasti kulmautunut. Hyvä luusto ja käpälät. Liikkuu hyvin. Erinomainen karva. Hyvä väri.
Bulldobas Holy Charity AVO EH 3
(Barkless Chokoleti x Bulldobas Federica)
Hyvät mittasuhteet. Erittäin kaunis pään malli. Hienot rypyt. Hyväasentoiset hieman kookkaat korvat. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvin kaartuva mutta lyhyt ja hieman paksu kaula. Hyvä ylälinja. Tiukasti kiertyvä mutta alaskiinnittynyt häntä. Pysty olkavarsi. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä rintakehä ja eturinta. Liikkuu lyhyellä etuaskeleella ja kääntää etukäpäliään sisäänpäin. Hyvä takaliike. Karva ok.

Kasvattajaluokka
kennel Sternhimmels KAS 1 KP ROP-kasvattajaryhmä
(Sternhimmels Talento Cantus, Sternhimmels Roger Vadim, Sternhimmels Ut Ante Dictum, Sternhimmels Violetta Valery)
Neljästä eri yhdistelmästä koostuva erinomainen ryhmä. Kauniita hyvät mittasuhteet omaavia basenjeja. Kauniit hyvänmalliset ja -ilmeiset päät. Hyvät eturinnat. Kauniit kaulat ylälinjat ja hännät. Sujuvat liikkeet. Onnittelut kasvattajalle laadukkaasta pitkäjänteisestä työstä.