Puolanka RN 14.8.2022

Juta Haranen, Viro

UROKSET
PU1 Second Soul’s Classic Charmer JUN ERI 1 SA JUN SERT SERT VSP-juniori VSP
(Bushwacker Maximum Power x Nature’s Masterpiece Kiss From A Rose)
9 kuukauden ikäinen, reipas junioriuros, joka hyvin kehittynyt ikäisekseen, mutta tarvitsee tietysti aikaa kehitykseen. Oikeanmuotoinen pää ja uroksen ilme. Sopiva rypytys. Korrektit korvat. Vahva selkä. Hyvä luusto ja kulmaukset. Oikea häntä. Rodunomaiset liikkeet. Hyvä temperamentti.
PU2 Second Soul’s Classic Kitsune JUN ERI 2 SA VASERT
(Bushwacker Maximum Power x Nature’s Masterpiece Kiss From A Rose)
9 kuukautta. Maskuliininen pää ja ilme. Korrekti purenta. Oikeanmuotoiset ja -asentoiset silmät ja korvat. Hyvin kehittynyt, mutta tarvitsee aikaa. Vahva selkä, hyvä luusto ja kulmaukset. Oikea häntä. Liikkuu hyvin.

NARTUT
PN1 Hi-Lite Bulldobas Wow Factor VET ERI 1 SA VET SERT ROP-veteraani ROP FI VMVA
(Kimwitu’s Duke E. x Bulldobas Crown Jewel)
Melkein 10 vuotta. Rodunomainen, ilmeikäs pää. Oikeanmuotoiset ja -kokoiset korvat ja silmät. Hyvä purenta. Elegantti kaula. Selvä säkä. Vahva selkä. Hyvä eturinta ja rinnan syvyys. Hyvä luusto ja kulmaukset, oikea häntä. Hyvät liikkeet. Esittää itsensä.
PN2 Second Soul’s Classic Red Rose JUN ERI 1 SA JUN SERT SERT ROP-juniori
(Bushwacker Maximum Power x Nature’s Masterpiece Kiss From A Rose)
9 kuukauden ikäinen. Viehättävä juniorinarttu, jolla oikeanmuotoinen pää, ilme, korvat ja silmät. Hyvä purenta. Korrekti selkälinja. Selvä säkä. Hyvä eturinta ja rinta. Hyvä luusto ja kulmaukset. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin. Hyvä temperamentti.
PN3 Bulldobas Holy Whisper AVO ERI 1 SA VASERT
(Barkless Chokoleti x Bulldobas Federica)
2 vuotta 7 kuukautta. Tyypillinen pää ja ilme. Oikea-asentoiset ja -muotoiset korvat ja silmät. Korrekti purenta. Korrekti ylälinja. Sopiva rinnan syvyys. Hyvä luusto ja kulmaukset. Hyvä häntä. Reippaat liikkeet. Esiintyy hyvin.