Loviisa RN 4.6.2022

Anneli Pukkila

NARTUT
PN1 Dumiland The Missing Link JUN ERI 1 SA JUN SERT SERT ROP-ja BIS3-juniori ROP RYP4
(Itury Puzzle Innuendo x Queen of Dumiland Afrikata)
Erinomainen tyyppi, melko hyvät mittasuhteet. Hieman pitkä lanneosa. Sopiva koko, runko ja raajaluusto. Melko hyvä pään malli, mutta kuono saisi olla täyteläisempi silmien alta. Vaaleat silmät. Kookkaat, oikea asentoiset korvat. Riittävät rypyt. Kaunis kaula, hyvä ylälinja. Erinomainen hännän kiinnitys. Hyvät pakarat. Riittävästi kulmautunut edestä, hyvin takaa, leveä reisi. Liikkuu ryhdikkäästi hyvällä askeleella sivulta, edestakaisin ok. Hyvä karva ja väri.

Junioriluokka
Bulldobas You Got It Babe JUN ERI 2
(Bubbling Under Bollinger x Bulldobas Francesca)
Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Sopiva koko, runko ja raajaluusto. Hieman kapea kalloinen pää. Otsapenger saisi olla selvempi ja kirsu pigmentti parempi. Erinomaiset rypyt, hieman kookkaat korvat ja vaaleat silmät. Kaunis kaula, melko hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys. Pakarat voisivat olla selvempi. Tyyppillisesti kulmautunut edestä, paremmin takaa. Saisi liikkua hieman pidemmällä askeleella sivulta, kovin ahdas takaliike. Hyvä käytös.

Nuorten luokka
Hanishan Dauphine Of Champagne NUO EH 1
(Hanishan Fanfares Please x B’Hanishan True African Laminam)
Erinomainen koko ja mittasuhteet. Sopiva runko ja raajaluusto. Jo melko vahva kalloinen, hieman poskikas pää. Vaaleat pyöreät silmät, hyvät rypyt. Hyvät korvat. Erinomainen pigmentti. Riittävä kaula, melko hyvä ylälinja, mutta köyristää tänään lannetta niin seistessä kuin liikkeessä. Alhainen hännän kiinnitys, hyvä häntä. Riittävästi kulmautunut edestä ja takaa. Erinomaiset tassut. Kaunis karva. Hyvä väri. Tänään vielä liikkeessä kovin etumatala ja saisi liikkua paremmalla askeleella, edestakaisin ok. Tarvitsee aikaa ja hieman totutusta. Hyvä käytös.

ROP, RYP4, ROP- ja BIS3-juniori Dumiland The Missing Link
Kuva: Jaana Kimonen