Mynämäki 14.8.2021

Jussi Liimatainen

Pennut, urokset
Sternhimmels Ubique Terrarum PEK 1 KP VSP-pentu
(Sternhimmels Poco Piu Mosso x Faraoland La Vie En Rose)
Mittasuhteiltaan ja ääriviivoiltaan lupaava. Erinomainen päänmuoto. Hyväasentoiset korvat. Silmät voisi olla tummemmat. Tyylikäs kaula ja ylälinja. Tiivis etuosa ja hyvä rintakehän muoto. Hyvinasettunut häntä. Kaunis ryhti. Varsin lupaavat liikkeet.

Pennut, nartut
Sterhimmels Ut Ante Dictum PEK 1 KP ROP-pentu
(Sternhimmels Poco Piu Mosso x Faraoland La Vie En Rose)
Erittäin tyylikäs pentu. Neliömäiset mittasuhteet. Kauniisti asettuneet korvat ja hyvät silmät. Niukka otsapenger. Kaunis niskan kaari ja suora selkä. Tiivis etuosa. Upea häntä ja hyvät pakarat. Kauttaaltaan hyvin sopusuhtainen. Tyylikäs ja ryhdikäs liikkeessä.

UROKSET
PU1 Sternhimmels Orvar Odd VET ERI 1 SA ROP-veteraani VSP
(Hi-Lite Hot Rod x Sternhimmels Laterna Magica)
Neliömäinen uros. Hyvä päänmuoto. Hyvinasettuneet korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Kulmaukset hyvin tasapainossa. Hyvä rintakehän muoto. Karva ei parhaassa kunnossa. Liikkuu hienolla ryhdillä. Etuliike voisi olla ulottuvampi.
PU2 Nature’s Masterpiece Make It Pop NUO ERI 1 SA SERT
(All Square Dat Donat Dedicat x Nature’s Masterpiece Happy Hour)
Voimakasrakenteinen uros. Hyvä pään muoto. Kauniit rypyt. Vaaleat silmät. Kookkaat korvat. Hyvä kaula ja etuosa. Tilava rintakehä. Lanne voisi olla lyhyempi. Erinomainen hännänkiinnitys ja pakarat. Tasapainoiset liikkeet.

NARTUT
PN1 Ajibu Proud Mary VAL ERI 1 SA ROP
(Ajibu King Of Hearts x Wazazi The One And Only)
Tyylikäs ja tasapainoinen narttu. Hyvä neliömäinen runko. Niukka otsapenger, muuten hyvä pää. Kauniit silmät. Tyylikäs ylälinja. Kulmaukset hyvin tasapainossa. Erinomainen häntä. Hyvä karva. Vaivattomat tasapainoiset liikkeet.
PN2 Ajibu Sweet Thing VAL ERI 2 SA
(Akuaba N Eldorado Bungle In The Jungle x Ajibu Proud Mary)
Tyylikäs neliömäinen narttu. Erittäin niukka otsapenger. Hyvät korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen etuosa ja runko. Hyvä häntä. Reisi voisi olla leveämpi. Hyvä sivuliike. Voisi olla hieman ryhdikkäämpi.

ROP Ajibu Proud Mary
VSP Sternhimmels Orvar Odd
Kuva: Johanna Storm
ROP-pentu Sterhimmels Ut Ante Dictum
VSP-pentu Sternhimmels Ubique Terrarum
Kuva: Kirsi Villberg
ROP-veteraani Sternhimmels Orvar Odd
Kuva: Johanna Storm