Luumäki (FCI 1 & 5/6) 31.7.2021
Tuomari: Hilkka Salohalla
(1 pentu + 2 urosta + 5 narttua)

ROP Orange Pips Duchess O'devonshire

ROP-pentu Hi-Lite Adrenalin Rush

ROP-veteraani Orange Pips Chelsea Bun

ROP-kasvattajaryhmä kennel Orange Pips


Pennut, urokset

Hi-Lite Adrenalin Rush
(Sternhimmels Roger Vadim x Hi-Lite Rumour Has It)

Oikea koko ja mittasuhteet. Sopivan vahva. Elegantti uros. Hyvä kallo ja kuono. Erinomaiset korvat. Riittävät rypyt. Hyvä kaula ja ylälinja. Hännänkiinnitys voisi olla hieman korkeampi, oikein kiertynyt häntä. Hyvä runko. Hyvät pakarat. Hyvä luusto. Erinomainen karvapeite. Liikkuu hyvin.

PEK 1 KP ROP-pentu

UROKSET


Nuorten luokka

Bulldobas Holy Smoke
(Barkless Chokoleti x Bulldobas Federica)

Oikea koko ja mittasuhteet. Erinomainen pää kaikilta osin, harvinaisen hienot rypyt, jopa sivuryppyjä. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä hännänkiinnitys ja häntä. Hyvät pakarat, riittävät kulmaukset. Hyvä luusto ja käpälät. Karvapeite ei tänään parhaassa kunnossa. Erinomaiset liikkeet. Valitettavasti koiralla on liikaa valkoista mikä vaikuttaa palkintosijaan.

NUO EH 1

Avoin luokka

Rosone's Mirtillo Di Milano
(Old Legend´s Faro x Rosone´s Retro Rimembranza)

Oikea koko. Hyvä kallo, hieman kapea kuono, niukat rypyt. Hyvä purenta ja silmät, hyvät korvat. Riittävä kaula. Niukat kulmaukset. Hyvä häntä ja pakarat. Liikkuu hyvin. Luusto saisi olla hieman voimakkaampi ja sukupuolileima selvempi.

AVO EH 1

NARTUT

PN1 Orange Pips Duchess O'Devonshire
(Senjisfinx Nataniel x Orange Pips Black Cordelia)

Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen elegantti narttu, jolla hyvin kaunisilmeinen pää, jossa hyvät rypyt. Kauniisti kaartuva kaula, erinomainen ylälinja. Erinomainen hännänkiinnitys ja häntä. Hyvät pakarat. Kokoon sopiva luusto. Hyvä runko. Karvapeite ei parhaassa kunnossa. Liikkuu erittäin hyvin.

VAL ER1 1 SA ROP

Avoin luokka

Orange Pips Fizzing Whizzbee
(Juma Mongo Asiaczek x Orange Pips Chelsea Bun)

Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Oikea-asentoiset korvat. Hyvät rypyt. Hyvä kaula. Hyvä eturinta ja rintakehä. Kokoon sopiva luusto. Hännänkiinnitys voisi olla hieman korkeampi, kiertyy riittävästi. Tasapainoiset liikkeet, mutta ylälinja köyristyy liikkeessä ja taka-askel jää rungon alle.

AVO EH 1
Kiss Kahlua Sweetie Of Burudika
(Wanyika Jamali x Ashti Princess Of Burudika)

Epäluuloisesti käyttäytyvä kooltaan oikea narttu, jolla hyväilmeinen pää. Hyvä purenta, silmät, korvat ja rypyt. Kaula voisi kaartua kauniimmin ja olla hieman pidempi. Ylälinja tulisi olla suorempi. Alaskiinnittynyt häntä, joka kaartuu oikein. Pakarat saisivat olla selvemmät. Hyvä luusto. Liikkuu lyhyellä taka-askeleella, joka jää rungon alle.

AVO H

Veteraaniluokka

Orange Pips Chelsea Bun
(Senjisfinx Erebor x Orange Pips African Violet)

10,5 vuotias. Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono, silmät, korvat ja rypyt. Kaula voisi kaartua paremmin. Hyvä ylälinja. Tänään hieman pulskassa kunnossa. Vahva eturinta ja rintakehä. Hyvä luusto. Niukat takakulmaukset, hyvät etukulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu epävakaasti edestä, erinomaisella sivuaskeleella.

VET ERI 1 ROP-veteraani
Orange Pips Bongo Queen
(Kindubeams Bon Jovi Of Naboo x Orange Pips African Violet)

11,5 vuotias kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea. Hyvä kallo ja kuono, silmät, korvat ja rypyt. Kaula voisi olla elegantimpi ja ylälinja suorempi. Oikein kiinnittynyt, löysästi kiertynyt häntä. Riittävät etukulmaukset, niukat takakulmaukset. Sopiva luusto. Liikkuu hyvin edestä ja takaa, mutta sivuliikkeessä takaraajat jää rungon alle ja lanne köyristyy.

VET EH 2

Kasvattajaluokka

kennel Orange Pips
(Orange Pips Chelsea Bun, Orange Pips Bongo Queen, Orange Pips Duchess O'Devonshire, Orange Pips Fizzing Whizzbee)

Ryhmä rodunomaisia koiria. Hyvät päät ja ilmeet. Sopivat luustot ja rungot. Hieman ongelmaa ylälinjoissa ja takaliikkeen ulottuvuudessa. Onnittelut kasvattajalle hyvästä tuloksesta!

KAS 1 KP ROP-kasvattajaryhmä