Pello RN 23.4.2023

Tapio Kakko

UROKSET
PU1 Pahareti Black Spectre AVO ERI 1 SA VSP
(Hollywood Star of Swala Pala x Pahareti Enchanted Ella)
Hyvä koko, mittasuhteet ja vahvuus. Oikealinjainen pää. Hieman pyöreät mutta tummat silmät. Aavistuksen voimakkaat posket. Riittävät rypyt ja kauniit korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen rintakehän tilavuus ja pituus. Hivenen pysty lantio. Pysty olkavarsi ja litteät etukäpälät. Erinomaiset takakulmaukset. Erinomainen lyhyt karvanlaatu. Kauniisti kiertyvä häntä. Riittävät pakarat. Liikkuu rodunomaisella askelpituudella, mutta aavistuksen takaraajat rungon alla. Miellyttävä käytös.

NARTUT
PN1 Hi-Lite Glamorous JUN ERI 1 SA JUN SERT SERT ROP-juniori ROP
(Hi-Lite Fair And Square x Enigma Highlight Of The Ball)
Hyvä koko, vahvuus ja mittasuhteet. Hyvä pään pituus. Aavistuksen laskeva kuono-osa. Kauniit silmät. Erinomaiset korvat. Erinomaiset rypyt. Kaunis kaula. Erinomaiset kulmaukset edessä ja takana. Hyvät käpälät. Hyvä rintakehän tilavuus. Yksikierteinen häntä joka on riittävän ylös kiinnittynyt. Hyvät pakarat. Liikkuu tasapainoisesti. Miellyttävä käytös.

Veteraaniluokka
Ajibu Like A Dream VET ERI 1
(Jasiri Sukari Win Tin Tin x Ajibu Farm Girl)
Hyvät nartun mittasuhteet. Kevytpiirteinen. Kapeahko kuono-osa, joka voisi täyttyä enemmän silmien alta. Pyöreät ja hieman vaaleat silmät. Oikein kiinnittyneet korvat. Hyvät rypyt. Saisi kulmautua edestä voimakkaammin. Erittäin pysty olkavarsi. Hyvät käpälät. Sopivasti kulmautunut takaa, mutta hieman lyhyt lantio. Hyvä karvanlaatu. Alas kiinnittynyt häntä. Voisi liikkua hieman pidemmällä askeleella. Miellyttävä käytös.