Lappeenranta 11.6.2023

Tanya Ahlman-Stockmari

UROKSET
PU1 Feng-Shui Mysterious Talisman AVO ERI 1 SA VSP
(Winner Time Just For Mysterious Talisman x Olliolli Mysterious Talisman)
Hyvä koko ja sukupuolileima. Oikeat rungon mittasuhteet ja jalous. Hyvät korvat ja kallo-osa. Hyvä alaleuan leveys ja voimakkuus. Tasapainoisesti rakentunut edestä. Oikea voiman ja jalouden suhde rungossa. Hyvä häntä. Erinomainen karvapeitteen laatu. Liikkuu hyvin takaa. Toivoisin hieman pidemmän eturaajojen liikkeen. Moitteeton käytös. Erinomainen lihaskunto.

Avoin luokka
Antefaa Lukuru Stargazer AVO T
(Benkura Super Trouper x Lukuru Constellation Cassiopeia For Antefaa)
Hyvän kokoinen, yleisvaikutelmaltaan raskas uros. Toivoisin näkeväni yleisvaikutelmassa enemmän gasellimaisuutta, keveyttä ja jaloutta. Erityisesti pää on hyvin voimakas, voimakkaat posket ja pyöreähköt silmät. Sopiva kaula. Vahva raajaluusto. Tilava runko. Hyvät ranteet ja käpälät, samoin karvapeite. Löysäkierteinen häntä. Saisi olla avoimempi käsiteltävä trimmauspöydällä. Liikkuu hyvin sivulta. Palkintosija määräytyy edellämainituista seikoista johtuen. Esitetään hyvin.

NARTUT
PN1 Hi-Lite Queen Of Everything NUO ERI 1 SA ROP
(Hi-Lite Fame And Fortune x Hi-Lite Because I’m Worth It)
Tasapainoisesti rakentunut nuori, jolla oikea voiman ja jalouden suhde yleisvaikutelmassa. Erinomainen pää oikein sijoittunein korvin. Hyvä kaula. Tasapainoiset kulmaukset. Oikea ylä- ja alalinja sekä häntä. Moitteeton käytös. Liikkuu vaivattomasti ja oikealla ulottuvuudella.
PN2 Orange Pips Give Me The Fish AVO ERI 1 SA SERT
(Chochoa-Matata Aron-Oman x Orange Pips Darling Walz With Me)
Hyvän kokoinen narttu, jolla erinomainen raajakorkeus. Hyvä kallo-osa, rodunomainen ilme. Sopiva kaulan pituus. Tasapainoisesti rakentunut edestä. Hyvä runko. oikea ylälinja. Hyvä häntä. Moitteeton käytös. Liikkuu hyvin. Ryhdikäs kokonaisuus.
PN3 Orange Pips Duchess O’Devonshire VET ERI 1 SA ROP-veteraani
(Senjisfinx Nataniel x Orange Pips Black Cordelia)
9,5-vuotias veteraani. Hyvä koko, erinomainen raajakorkeus. Hyvä pään profiili. Hieman maskuliininen ilme. Sopiva kaulan pituus. Tasapainoiset kulmaukset. Ei tänään parhaassa karvapeitteessä. Hyvä reisi ja häntä. Moitteeton käytös. Liikkuu hyvin.

Avoin luokka
Kiss Kahlua Sweetie Of Burudika AVO EH 2
(Wanyika Jamali x Ashti Princess Of Burudika)
Tilavarunkoinen, hyvänkokoinen narttu, joka liikkeessä tänään pyöristää ylälinjaansa. Hieman haja-asentoiset korvat ja otsapenger voisi olla korostuneempi. Hyvä ilme ja kuono-osa. Sopiva kaulan pituus. Ei tänään parhaassa karvapeitteessä. Kokoon sopiva raajaluusto. Hieman jyrkkä lantio ja alhainen hännän kiinnitys. Hyvät ranteet ja käpälät. Moitteeton käytös. Liikkuu hieman kapeasti takaa.