Kouvola 26.8.2023

Leila Stenlund

Pennut, urokset
Sternhimmels Vittorio Monti PEK 1 KP VSP-pentu
(Sternhimmels Romain Rolland x Sternhimmels Piae Cantiones)
Erinomaista tyyppiä oleva pentu, jolla hyvät mittasuhteet. Erinomainen pään malli. Erinomainen vahva kuono. Kauniit silmät. Hyvät korvat. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Hyvä takaosa ja pakarat. Sopivasti kulmautunut edestä. Välikämmenissä hieman pehmeyttä. Hyvä tehokas liike. Hyvä karva ja väri.

Pennut, nartut
Sternhimmels Violetta Valery PEK 1 KP ROP-pentu
(Sternhimmels Romain Rolland x Sternhimmels Piae Cantiones)
Ihastuttava pentu. Elegantti kokonaisuus. Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään malli. Hyvät korvat. Kauniit silmät. Hyvä kuono. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Hyvä rintakehä. Hyvät, tasapainoiset kulmaukset. Hyvä karva ja väri. Malttaessaan liikkuu erittäin hyvin ja ryhdikkäästi.
Hanishan Listen A Little Less PEK 2 KP
(Hanishan Bowwow Wow x Hanishan Alice Whirlwinding Wonderland)
Hyvät mittasuhteet omaava 7 kk pentu, joka hieman pulleassa kunnossa ja ylälinjassa pehmeyttä. Hyvä pään malli ja otsapenger. Hyvin asettuneet korvat. Hyvät rypyt. Aavistuksen lyhyt ja kevyt kuono. Hyvä kaula ja häntä. Hyvin kulmautunut. Vahva eturinta. Painuneet välikämmenet. Hyvä sivuliike. Edessä kääntää etukäpäliään sivulle.

UROKSET
PU1 Sternhimmels Uberrima Fides VAL ERI 1 SA VSP
(Sternhimmels Poco Piu Mosso x Faraoland La Vie En Rose)
Erinomainen rotutyyppi ja mittasuhteet. Hyvä pään malli. Oikea-asentoiset, melko hyvänkokoiset korvat. Hyvät rypyt. Silmät saisivat olla tummemmat. Hyvä kuonon vahvuus. Hieno alaleuka. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Tasapainoiset, hyvät kulmaukset. Hyvä luusto. Hyvä yhdensuuntainen etu- ja takaliike. Tehokas, tasapainoinen sivuaskel. Hyvä karva ja väri.
PU2 Hanishan Bowwow Wow VET ERI 1 SA ROP-veteraani
(Hanishan Winner Takes It All x Hanishan X-Clusive)
Erinomaiset mittasuhteet. Lähes 9.v. hyvässä kunnossa. Hyvä pään malli. Hyvä asentoiset korvat. Hienot rypyt. Silmissä hieman pyöreyttä ja saisivat olla tummemmat. Hyvä kuonon vahvuus. Hyvä kaula, joka saisi kiinnittyä sulavammin lapoihin. Hyvin kulmautunut takaa, niukasti edestä. Hieman painuneet välikämmenet. Hyvä rintakehä, ylälinja ja häntä. Hyvät pakarat. Hyvä karva ja väri. Liikkuu hyvin, mutta hieman varvasahtaasti.
PU3 Furahan Jacabo Jabari VAL ERI 2 SA
(Heriaheri Se A Cabo x Furahan Java Jamela)
8 v. Erinomaista tyyppiä. Hyvät mittasuhteet. Otsapenger saisi olla selvempi ja silmät tummemmat. Hyvä kallo ja korvat ja rypyt. Hieman kevyt kuono. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Hyvät pakarat. Erinomaiset kulmaukset. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä karva ja väri. Erinomainen, tehokas liike.

NARTUT
PN1 Sternhimmels Ut Ante Dictum VAL ERI 1 SA ROP
(Sternhimmels Poco Piu Mosso x Faraoland La Vie En Rose)
Erinomainen rotutyyppi, mittasuhteet ja koko. Erinomainen, tasapainoinen liike. Hyvä pään malli. Kauniit rypyt. Hyväasentoiset korvat. Hyvä kuonon vahvuus. Sopiva otsapenger. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Erinomainen takaosa. Riittävät etukulmaukset. Hyvä luusto. Eritäin kaunis kokonaisuus. Hyvä karva ja väri.
PN2 Evonty Nothing’s Gonna Stop Me AVO ERI 1 SA SERT FI MVA
(Eldorado N Akuaba Don’t Go Breaking My Heart x Evonty Energy Of Sun Light)
Elegantti kokonaisuus. Mittasuhteiltaan jo hieman korkeuttaan lyhyempi. Hyvä pään malli. Hyvä asentoiset, hieman kookkaat korvat. Erinomainen otsapenger. Hyvä kuonon vahvuus. Hyvän malliset, mutta vaaleat silmät. Hyvät rypyt. Hyvä kaula, joka voisi kiinnittyä sulavammin lapoihin. Hyvä ylälinja. Erinomainen hännän kiinnitys ja pyörre. Hyvät takakulmaukset. Edestä riittävästi kulmautunut. Hieman lyhyt rintakehä. Yhdensuuntainen etu- ja takaliike. Hyvä sivuliike. Hyvä karva ja väri.
PN3 Ajibu Valentine Girl JUN ERI 1 SA VASERT ROP-juniori
(Eldorado N Akuaba Night And Day x Ajibu Sweet Thing)
Erinomainen, kaunis juniori, jolla hyvät mittasuhteet. Tarvitsee lisää kehätreeniä. Hyvä pään malli. Tummat silmät. Hyvä asentoiset, hieman kookkaat korvat. Hyvät rypyt. Riittävä kuonon vahvuus. Hyvä alaleuka. Kaunis kaula, ylälinja ja häntä. Hyvä rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Taka-askel saisi olla hieman ulottuvampi. Hyvä etuliike. Kaunis karva ja hyvä väri.

Avoin luokka
Hanishan Caramel Lust’n’ Sugar Dust AVO ERI 2
(Hanishan Bowwow Wow x Hanishan Fun Factory)
Hyvät mittasuhteet, koko ja vahvuus. Hyvä pään malli. Hienot rypyt. Hieman haja-asentoiset, kookkaat korvat. Silmät saisivat olla tummemmat ja kuono paremmin täyttynyt. Hyvä kaula. Ajoittain köyristää lanneosaa. Hieman alhainen hännän kiinnitys. Hyvin kiertynyt häntä. Hyvin kulmautunut takaa, riittävästi edestä. Kapea taka-askel. Hyvä sivuliike. Edestä hieman varvasahdas. Painuneet välikämmenet. Hyvä karva ja väri.
Hanishan Dauphine Of Champagne AVO EH 3
(Hanishan Fanfares Please x B’Hanishan True African Laminam)
Hyvät mittasuhteet ja koko, mutta turhan pulleassa kunnossa. Hyvä pään malli. Hyvät rypyt. Hyväasentoiset, kookkaat korvat. Otsapenger saisi olla selvempi ja silmät tummemmat. Kevyt, hieman lyhyt kuono. Hyvä kaula ja ylälinja. Aavistuksen alas kiinnittynyt, mutta hyvän tiukan kierteen tekevä häntä. Sopivasti kulmautunut takaa, edestä niukemmin. Vahva eturinta. Leveä etuliike. Yhdensuuntainen takaa ja hyvä sivuliike. Hyvä karva ja väri.

ROP Sternhimmels Ut Ante Dictum
VSP Sternhimmels Uberrima Fides
Kuva: Eeva Jauro
ROP-pentu Sternhimmels Violetta Valery
VSP-pentu Sternhimmels Vittorio Monti
Kuva: Eeva Jauro