Kihniö RN 16.9.2023

Maret Kärdi, Viro

NARTUT
PN1 Marzan Lady Stardust AVO ERI 1 SA ROP
(Kimwitu’s Crispy ’N’ Creamy Cupcake x Hi-Lite Flashdance)
19 kk. Erinomaista tyyppiä. Sopusuhtainen, hyvin jalo nuori narttu. Kuiva raajaluusto. Hyvät kulmaukset. Tiiviit käpälät. Oikeanpiirteinen pää sekä ylhäältä että sivulta. Hyvin esiintulevat rypyt, posket ja alaleuka. Ilmeikkäät oikeanmalliset tummat silmät. Hyvät liikkuvaiset korvat. Hyvät hampaat ja kirsupigmentti. Ryhdikäs jalo kaula. Hyvä etuosa. Rungon malli ja kiinteä ylälinja. Juuri riittävän tiivis hännän kierre. Erinomaiset pakarat. Notkerat, vaivattomat liikkeet. Hieman ahtaat takaa. Laadultaan erinomainen karvapeite, sopivat värimerkit. Hyvin esitetty.
PN2 Hanishan Black Swan’s Swag NUO ERI 1 SA SERT
(Hi-Lite Beluga x Hanishan Two Decades ’Til Wowwee-Tri)
18 kk. Erinomaista tyyppiä, mustavalkoinen nuori narttu. Jalo kokonaisuus ja rodunomainen ryhti. Hyvät mittasuhteet. Kuiva raajaluusto ja kulmaukset ilman liioittelua. Oikean mallinen suhteellisen tilava runko. Oikeat pään piirteet. Liikkuvaiset korvat. Hyvä hampaisto. Tummat silmät ja sopivasti esiin tulevat rypyt otsassa. Hyvä kaula. Tasainen yläosa. tiivis hännänkierre ja hyvin esille tulevat pakarat. Reippaat, notkeat ja vaivattomat liikkeet. Pitkähköt etuvarpaat, litteähköt takakäpälät. Miellyttävä luonne. Hyvin esitetty.

Junioriluokka
Hanishan Listen A Little Less JUN EH 1
(Hanishan Bowwow Wow x Hanishan Alice Whirlwinding Wonderland)
9 kk. Vielä hyvin pentumainen ja pentu tuhdissa kunnossa. reipasluonteinen juniori. Hyvä raajaluusto ja kulmaukset, mutta vielä löysähköt jänteet. Pehmeyttä ranteissa. Toivoisin rungon myötäisemmät kyynärpäät. Ristiin astuva ja hyvin varvasahtaasti takaliike. Vielä kevyehkö alaleuka. Hyvä pään muoto ylhäältä päin katsottaessa. Hieman leveäasentoiset löysähköt korvat. Miellyttävät rypyt otsassa. Hyvä pigmentti ja tummat silmät. Ryhdikäs kaula. Hyvä yläosa. Matalahko hännänkiinnitys ja löysä hännän kantio. Voisi kehittyä tiiviimmäksi ja jalommaksi.