Kuopio NORD 6.8.2022

Hilkka Salohalla

Pennut, urokset
Second Soul’s Classic Kitsune PEK 1 KP VSP-pentu
(Bushwacker Maximum Power x Nature’s Masterpiece Kiss From A Rose)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja kaulan kaari. Hyvä ylälinja. Oikein kiinnittynyt, tiiviisti kiertynyt häntä. Riittävä eturinta. Hyvä rintakehä. Karvapeite ei parhaimmillaan. Liikkuu hieman epävakaasti edestä, hyvällä sivuaskeleella.
Hi-Lite Quite Something PEK 2 KP
(Hi-Lite Fame And Fortune x Hi-Lite Because I’m Worth It)
Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen. Oikeat pään linjat. Hyvä kallo ja kuono. Hyvät rypyt. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä hännänkiinnitys, voisi kiertyä tiiviimmin. Oikein kulmautunut. Hyvä luusto. Hyvä eturinta ja rintakehä. Karva ei parhaimmillaan. Liikkuu hyvin.

Pennut, nartut
Second Soul’s Classic Red Rose PEK 1 KP ROP-pentu
(Bushwacker Maximum Power x Nature’s Masterpiece Kiss From A Rose)
Hyvä koko ja mittasuhteet. Erinomainen kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Erinomainen kaula kaarineen. Oikein kiinnittynyt häntä. Erinomaiset pakarat. Riittävä eturinta. Hyvä rintakehä. Oikein kulmautunut. Hyvä karvapeite. Erinomaiset liikkeet.
Hanishan Black Swan’s Swag PEK 2 KP
(Hi-Lite Beluga x Hanishan Two Decades ’Til Wowwee-Tri)
Erinomainen koko ja mittasuhteet. Hyvä kaula ja purenta. Hyvät silmät ja korvat. Riittävät rypyt. Erinomainen kaulan kaari ja ylälinja. Oikein kiinnittynyt häntä. Hyvä eturinta ja rintakehä. Sopiva luusto. Riittävät kulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu epävakaasti edestä, muuten hyvin.
Ajibu Unforgettable You PEK 3
(Jokuba-Aisa’s The Reign Of Freedom x Ajibu Quietly Bonkers)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kaula ja kuono. Sopiva otsapenger. Hyvät rypyt. Hyvä purenta. Kauniit silmät ja korvat. Hyvä kaula, ylälinja ja hännänkiinnitys. Erinomainen eturinta ja runko. Oikein kulmautunut. Erinomainen luusto. Hyvä karvapeite. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella, takaliike jää rungon alle ja ylälinja nousee takakorkeaksi.

UROKSET
PU1 Sternhimmels Talento Cantus VAL ERI 1 SA NORD SERT ROP
(Sternhimmels Roger Vadim x Sternhimmels Piae Cantiones)
Koon ylärajoilla oleva mittasuhteiltaan erinomainen. Hyvä kallo ja kuono. Hyvät silmät ja korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen hännänkiinnitys, oikein kiertynyt. Erinomaiset pakarat. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä luusto. Hyvä karvapeite. Erinomaiset liikkeet.
PU2 Second Soul’s Beat Me If U Can NUO ERI 1 SA NORD VASERT
(Ajibu Que Rico x Nature’s Masterpiece In Your Eyes)
Oikea koko ja mittasuhteet. Erinomainen kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä otsapenger. Kaunis kaula kaarineen. Hyvä ylälinja. Oikea hännänkiinnitys. Riittävät pakarat. Hyvä eturinta ja pitkä rintakehä. Hyvin kulmautunut. Hyvä luusto. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin.
PU3 Hi-Lite Saturday Night Fever VET ERI 1 SA VET SERT ROP-veteraani
(Kimwitu’s Duke E. x Hi-Lite D’vine Bulldobas)
Kookas mittasuhteiltaan oikea. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta. Hieman pyöreät silmät. Hyvä kaula. Hyvä ylälinja ja hännänkiinnitys. Oikein kulmautunut. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä karvapeite ja luusto. Liikkuu hyvin.

Junioriluokka
Focus-Pocus Mysterious Talisman JUN EH 1
(Winner Time Just For Mysterious Talisman x Olliolli Mysterious Talisman)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo. Hieman pitkä kuono ja niukka otsapenger. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä kaula ja ylälinja. Hyvä eturinta. Riittävä rintakehän pituus. Hännänkiinnitys voisi olla korkeammalla ja pakarat paremmat. Hyvät etukulmaukset, samoin takakulmaukset. Karvapeite ei parhaimmillaan. Liikkuu hieman epävakaasti edestä ja lyhyellä sivuaskeleella.

Avoin luokka
Solebas Q On Päike AVO EH 1
(All Square Dat Donat Dedicat x Solebas Felicity Feeling)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallon ja kuonon mittasuhteet. Hyvä purenta ja silmät. Kaunis kaula. Hyvä ylälinja. Hyvä eturinta. Riittävä rintakehän pituus. Hyvä lapa. Pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset. Oikein kiinnittynyt häntä. Riittävät pakarat. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä karvapeite. Liikkuu ahtaasti takaa. Astuu ristiin edestä. Askel on lyhyt ja takaliike jää rungon alle.

Valioluokka
Hi-Lite Beluga VAL EH 2
(Doberguard’s Black Strong Mocca x Hi-Lite Rumour Has It)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Otsapenger saisi olla selvempi. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Riittävä kaula. Hyvä ylälinja. Hyvä hännänkiinnitys. Riittävät pakarat. Hyvä eturinta. Rintakehä saisi olla pidempi. Hyvät etukulmaukset, niukat takakulmaukset. Hyvä luusto. Turhan painuneet ranteet. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin.
Rosone’s Lorenzo Lamborghini VAL EH 3
(Rosone’s Vino Verduzzo x Rosone’s Terra Di Tarantella)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä purenta, silmät, korvat ja rypyt. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikein kiinnittynyt, riittävästi kaartuva häntä. Oikein kulmautunut. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä luusto. Karvapeite vaihtumassa, mikä häiritsee kokonaiskuvaa ja laatu on turhan karkeaa. Liikkuu hyvin. Päivän karva vaikuttaa palkintoon.

NARTUT
PN1 Sternhimmels Ut Ante Dictum AVO ERI 1 SA NORD SERT VSP
(Sternhimmels Poco Piu Mosso x Faraoland La Vie En Rose)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kaula ja kuono. Riittävä otsapenger. Hyvä purenta. Kaunis kaula kaarineen. Hyvä ylälinja. Erinomainen häntä ja hännänkiinnitys. Hyvät pakarat. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä eturinta ja rintakehä. Karva ei parhaimmillaan. Liikkuu hyvin.
PN2 Hi-Lite Because I’m Worth It VAL ERI 1 SA NORD VASERT
(Doberguard’s Black Strong Mocca x Hi-Lite Rumour Has It)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallon leveys. Otsapenger saisi olla parempi. Hyvä purenta. Riittävät rypyt. Hyvät korvat. Kaula voisi olla hieman pidempi. Hyvä ylälinja. Hyvä hännänkiinnitys, joka saisi kiertyä tiiviimmin. Hyvä eturinta ja rintakehä. Riittävät kulmaukset. Liikkuu leveästi edestä, muuten hyvin.
PN3 Evonty Nothing’s Gonna Stop Me JUN ERI 1 SA ROP- ja BIS3-juniori
(Eldorado N Akuaba Don’t Go Breaking My Heart x Evonty Energy Of Sun Light)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Hyvä otsapenger ja rypyt. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula ja kaari. Erinomainen hännänkiinnitys ja ylälinja. Hyvät pakarat. Oikein kulmautunut. Hyvä luusto. Karvapeite ei parhaimmillaan. Liikkuu hyvin.
PN4 Bulldobas Crown Jewel VET ERI 1 SA VET SERT VSP-veteraani
(Bulldobas Finnish Flutesong x Afrikenji Hot Sumabreeze)
15-vuotias huippukuntoinen tyttö, joka on kunniaksi omistajalleen. Erinomainen kallo ja kuono. Erinomainen purenta. Kauniit silmät ja korvat. Kaunis kaula. Hyvä eturinta ja rintakehä. Oikein kulmautunut. Hyvä hännänkiinnitys. Hyvä luusto. Liikkuu edelleen hyvin.

Nuorten luokka
Bulldobas You Got It Babe NUO ERI 1
(Bubbling Under Bollinger x Bulldobas Francesca)
Hyvä kallo ja kuono. Otsapenger saisi olla selvempi. Hyvät rypyt. Hyvä purenta. Hyvä kaula ja ylälinja sekä hännänkiinnitys. Hyvät pakarat. Riittävät etukulmaukset, hyvät takakulmaukset. Hyvä karvapeite. Liikkuu hyvin.
Hanishan Caramel Lust’n’ Sugar Dust NUO ERI 2
(Hanishan Bowwow Wow x Hanishan Fun Factory)
Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kallo ja kuono. Riittävä otsapenger. Hyvät rypyt. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula. Hyvä ylälinja. Oikein kiinnittynyt häntä. Hyvä eturinta ja rintakehä. Oikein kulmautunut. Hyvä luusto. Liikkuu hyvin.