Jyväskylä NORD 12.11.2022

Saija Juutilainen

UROKSET
PU1 Sternhimmels Talento Cantus VAL ERI 1 SA NORD SERT VSP
(Sternhimmels Roger Vadim x Sternhimmels Piae Cantiones)
2,5v. Hyvä runkoinen, jäntevä nuori uros, jolla hyvä tyyli ja ryhti. Hyvä uroksen pää. Hyvä ilme. Hyvät rypyt. Hyvä korvien asento. Tyylikäs niska. Tosi hieno häntä ja pakarat. Liikkuu yhdensuuntaisesti, hyvin kaunis sivukuva ja sujuva askel.
PU2 Sternhimmels Orvar Odd VET ERI 1 SA NORD VASERT ROP-veteraani
(Hi-Lite Hot Rod x Sternhimmels Laterna Magica)
9,5v. Hieno veteraani, hienossa kunnossa. Kompakti. Hyvin kulmautunut. Kauniin ryhdikäs. Hyvä uroksen pää ja ilme. Sievät korvat. Hyvin hoidettu purenta. Hyvä niskan kaari. Vahvat pakarat ja matalat kintereet. Erinomaisen yhdensuuntainen liike. Sujuva sivuaskel.
PU3 Ajibu Que Rico VAL ERI 2 SA
(Jasiri-Sukari Hr Pup N’stuff x Ajibu Number One)
4v. Oikea linjainen hyvä runkoinen jäntevä uros. Kaunis pää ja ilme. Hyvät rypyt ja purenta. Korvien koko ok. Hyvin kaunis niskan kaari ja häntä. Vahva takaosa. Hyvä väritys ja iho. Etuliike voisi olla tiiviimpi. Kaunis sujuva sivuaskel hyvällä luonteella ja ryhdillä.
PU4 Enigma Dancing In The Moonlight VAL ERI 3 SA
(Faraoland Ibra The Starplayer x Takuini Dark Flame Enigma)
2,5v. Tyylikäs hyvä runkoinen nuori uros. Riittävä luusto ja kulmaukset. Kaunis pään malli, ilme ja korvat. Hyvä purenta. Hyvä niskan kaari. Hieman avoin häntä. Hyvä väri ja iho. Liikkuu edestä hieman varvasahtaasti. Vaivaton ryhdikäs sivuaskel.

Junioriluokka
Sunhunting Solitaire Prince JUN ERI 1 SA JUN SERT SERT VSP-juniori
(Yulara Quickthorn x Hi-Lite Because I Can)
9kk. Kaunislinjainen ryhdikäs juniori, joka vielä tarvitsee aikaa. Kulmaukset hyvin tasapainossa. Tiiviit käpälät. Kaunis ilmeinen ja linjainen uroksen pää. Kauniit rypyt ja korvat. Hyvä purenta. Hyvin kaunis niskan kaari, ylälinja ja hyvin kiertyvä häntä. Hyvä väritys. Tyylikäs sivukuva. Liikkuu hyvällä luonteella. Erinomainen yhdensuuntainen liike.
Hi-Lite Quite Something JUN ERI 2
(Hi-Lite Fame And Fortune x Hi-Lite Because I’m Worth It)
11kk. Tyylikäs jäntevä kaunislinjainen juniori. Luonnollisesti runko saa vielä kehittyä. Kaunis uroksen pää, ilme ja korvat. Ihanat rypyt. Purenta ok. Tyylikäs niska. Hyvä hännän kiinnitys, kierre ja pakarat. Hyvä iho. Etuosa saa vielä tiivistyä. Hyvin kaunis sivukuva ja liikemalli.
Marzan Love Star JUN ERI 3
(Kimwitu’s Crispy ’N’ Creamy Cupcake x Hi-Lite Flashdance)
9kk. Kaunis hyvin kehittynyt tyylikäs juniori. Hyvä uroksen pää ja ilme. Purenta ja korvat OK. Hyvät otsarypyt. Tyylikäs niska. Kulmaukset hyvin tasapainossa. Sopiva käpälien vahvuus. Hieno häntäkierre ja pakarat. Tyylikkäät ryhdikkäät liikkeet. Hyvin yhdensuuntainen kaunis sivukuva. Mukava luonne.
Hanishan Black B’s Matter JUN ERI 4
(Hi-Lite Beluga x Hanishan Two Decades ’Til Wowwee-Tri)
10kk. Tyylikäs juniori. Kauniissa kunnossa. Kauniit linjat. Sopiva raajaluusto ja käpälät. Hyvä uroksen pää ja ilme. Sopivasti otsaryppyjä. Hyvä purenta. Kaunis korvien malli. Hyvä väritys ja iho. Miellyttävä luonne. Liikkuu hyvin yhdensuuntaisesti. Takaa hieman kapeasti. Kaunis ryhdikäs sivukuva.
Second Soul’s Classic Gentleman JUN ERI
(Bushwacker Maximum Power x Nature’s Masterpiece Kiss From A Rose)
1v. Tiivisrunkoinen kompakti juniori. Hyvin rakentunut. Hyvä uroksen pää, ilme ja rypyt. Hyvä korvien asento ja koko. Hyvä purenta. Vahva kaula. Tiivis häntäkierre. Sopivat pakarat. Hyvä iho ja väritys. Etuosa saa tiivistyä. Sopiva askelpituus, tyyli ja ryhti sivukuvassa. Mukava luonne.
Second Soul’s Classic Kitsune JUN ERI
(Bushwacker Maximum Power x Nature’s Masterpiece Kiss From A Rose)
1v. Lupaava runkoinen. Oikea linjainen, sopivasti luustoa ja kulmauksia. Etuosa saa tiivistyä. Hyvä uroksen pää ja ilme. Hyvä korvien koko ja rypyt. Hyvä purenta. Sopivasti niskan kaarta. Hyvä hännän kierre. Riittävä reiden leveys. Mukava luonne. Liikkuu edestä löysästi. Kaunis ryhdikäs tyylikäs sivuliike.

NARTUT
PN1 Sternhimmels Unitis Viribus NUO ERI 1 SA NORD SERT ROP
(Sternhimmels Poco Piu Mosso x Faraoland La Vie En Rose)
23kk. Hyvin kaunis nuori narttu. Hyvä runkoinen ja luustoinen. Kuitenkin tyylikäs. Tiiviit käpälät. Kaunis nartun pää. Sopivasti ryppyjä. Hyvä purenta ja korvien koko. Hyvä niska ja häntä ja pakarat. Liikkuu hyvällä luonteella ja ryhdillä. Hieman pehmeyttä ranteissa. Hyvin kaunis sivukuva. Hienossa kunnossa!
PN2 Bulldobas You Got It Babe NUO ERI 2 SA NORD VASERT
(Bubbling Under Bollinger x Bulldobas Francesca)
22kk. Hyvin tyylikäs narttumainen kaunis linjainen nuori. Kaunis pää, ilme ja rypyt. Hieman pitkät korvat. Hyvä purenta. Kaunis niska ja hännän kierre, sekä pakarat. Erinomainen karvanlaatu ja väritys. Hyvässä kunnossa. Tyylikkäät liikkeet. Hyvin kaunis sivukuva, jossa ryhtiä ja luonnetta.
PN3 Sternhimmels Ut Ante Dictum AVO ERI 1 SA
(Sternhimmels Poco Piu Mosso x Faraoland La Vie En Rose)
Kohta 2v. Tyylikäs, ryhdikäs ja kompakti nuori narttu. Kauniissa kunnossa. Hyvin kaunis nartun pää ja ilme. Riittävästi ryppyjä. Hyvä purenta. Hieman pitkät korvat. Tasapainoiset kulmaukset. Tiiviit käpälät. Kaunis niska ja häntä. Hyvä karva ja iho. Liikkuu varsin yhdensuuntaisesti. Kaunis sivukuva.
PN4 Ajibu Unforgettable You JUN ERI 1 SA ROP-juniori
(Jokuba-Aisa’s The Reign Of Freedom x Ajibu Quietly Bonkers)
11kk. Hyvin kaunis juniori. Kauniisti kehittynyt ja tyylikäs. Hyvin kaunis nartun pää ja ilme. Ihanat rypyt ja korvien asento. Hyvä purenta. Hyvä niska. Hieman matala hännän kiinnitys, mutta hyvät leveät reidet ja matalat kintereet. Hyvä iho. Liikkuu tyylikkäästi yhdensuuntaisesti ja kauniilla ryhdillä.

Junioriluokka
Aika JUN ERI 2 SA JUN SERT SERT
(Ajibu Que Rico x Can You Hear Thunder Into Lightning)
10kk. Ihanan tyylikäs, kaunislinjainen ja narttumainen juniori. Kulmaukset hyvin tasapainossa. Tiiviit käpälät. Kaunis ilmeinen pää. Oikea korvien koko ja asento. Hyvät rypyt ja purenta. Hyvä niskan kaari. Hyvä häntä ja reiden leveys. Liikkuu varsin yhdensuuntaisesti, hyvä ryhdikäs olemus. Takaliike voisi olla sujuvampaa.
Guiding Star Origami Way JUN ERI 3
(Hi-Lite Fame And Fortune x Crystal Javelin Happy History)
11kk. Tyylikäs musta narttu. Hyvä runkoinen. Hieman tyhjä lanneosa ja etuosa voisi olla paremmin kulmautunut. Ihana niskan kaari. Tiivis häntä. Kaunis pään malli. Hyvät rypyt, ilme ja purenta. Hyvä korvien asento. Kaunis väritys. Liikkuu hyvällä luonteella. Tyylikäs sivukuva.
Hi-Lite Queen Of Everything JUN ERI 4
(Hi-Lite Fame And Fortune x Hi-Lite Because I’m Worth It)
11kk. Tilava runkoinen juniori. Voisi olla hieman jäntevämpi. Kaunis nartun pää ja ilme. Hieman pitkät mutta oikea asentoiset korvat ja riittävä otsapenger. Hyvät rypyt ja purenta. Hyvin kaunis niskan kaari ja hännän kierre, sekä kiinnitys. Riittävä käpälien vahvuus. Miellyttävä luonne. Liikkuu edestä hieman läpsytellen ja sivukuva voisi olla ryhdikkäämpi. Kuitenkin hyvä askelpituus.
Heriaheri Cinnamon Girl JUN ERI
(Heriaheri Money Talks Furahan x Heriaheri Razzle Dazzle Rose)
9kk. Tilava runkoinen juniori. Voisi olla hieman jäntevämpi. Hyvä raajaluusto. Kaunis nartun pää ja ilme. Hyvä purenta. Otsarypyt ja korvien asento ok. Ihana niskan kaari ja hännän kierre. Liikkuu hieman kapeasti kintereistä. Sivukuvassa askelpituus. Riittävästi ryhtiä. Hieno luonne.

Nuorten luokka
Afrikan Laminam Chit-Chat Twenties Of Hanishan NUO ERI 3
(Chochoa-Matata Aron-Oman x Afrikan Laminam Annie Power)
22kk. Hyvä runkoinen, sopivasti raajaluustoa. Riittävästi kulmauksia. Hyvät tiiviit käpälät. Sievä nartun pää ja ilme. Kauniit rypyt ja korvat. Hyvä purenta. Hieman löysää kaulanahkaa. Sopiva niskan kaari. Hyvä hännän kiinnitys. Hieman pehmeät ranteet. Oikein hyvä väritys. Mukava luonne. Liikkuu edestä hieman veivaten. Arvokas sivuliike. Sopivasti tyyliä. Runsaasti ryhtiä.

Valioluokka
Ajibu Sweet Thing VAL ERI 1 SA
(Akuaba N Eldorado Bungle In The Jungle x Ajibu Proud Mary)
3v. Kaunis, tyylikäs ja jäntevä narttu, jolla oikeat linjat. Kulmaukset hyvin tasapainossa, tiiviit käpälät. Hyvin kaunis nartun pää ja ilme. Hyvä purenta. Kauniit otsarypyt ja korvien asento. Tyylikäs niska. Hyvä hännän malli ja reiden leveys. Kaunis karva ja väri. Liikkuu hyvin yhdensuuntaisesti hyvällä luonteella. Hyvin kaunis sivukuva ja vaivaton ryhdikäs askel.
Enigma Highlight Of The Ball VAL ERI 2 SA
(Faraoland Ibra The Starplayer x Takuini Dark Flame Enigma)
Kohta 3v. Hyvin narttumainen hyvä runkoinen ja luustoinen. Hyvin kauniit tiiviit käpälät. Kaunis nartun pää ja ilme. Hyvät otsarypyt. Hieno korvien koko. Hyvä purenta. Vahva kaula, jossa sopivasti kaarta. Hieman matala hännän kiinnitys. Erinomainen reiden leveys. Tyylikkäät liikkeet. Hyvin kaunis ryhti. Sujuva sivuaskel. Riittävän jäntevä ylälinja.

Veteraaniluokka
Faraoland La Vie En Rose VET ERI 1 SA VSP-veteraani
(Kimwitu’s Valentino x Chagmas Rose To Faraoland)
Kohta 9v. Kauniissa kunnossa esitetty. Hyvä runkoinen ja luustoinen narttu. Hienot tiiviit käpälät. Ihanan leveä reisi. Hyvin kiinnittynyt häntä. Kaunis nartun pää. Purenta ok. Hyvät korvat, ilme ja otsarypyt. Hyvin kaunis sivukuva. Vaivaton askel. Ryhti ja ylälinja säilyvät.

Kasvattajaluokka
kennel Sternhimmels KAS 1 KP ROP-kasvattajaryhmä
(Sternhimmels Ut Ante Dictum, Sternhimmels Unitis Viribus, Sternhimmels Orvar Odd, Sternhimmels Talento Cantus)
Laadukas ryhmä, 3 eri yhdistelmää. Kaikilla kauniit rodun linjat, ryhdit. Erinomaiset sukupuolileimat. Kauniit päät ja ilmeet. Hienot niskan kaarteet, ylälinjat ja takaosat. Sujuvat tyypilliset ryhdikkäät liikkeet. Hienot luonteet.

ROP Sternhimmels Unitis Viribus
VSP Sternhimmels Talento Cantus
Kuva: Pauliina Ylitörmä