Mäntsälä PN 10.7.2021

Saija Juutilainen

Pennut, nartut 5-7 kk
Behukai Glad Tidings PEK 1 KP ROP-ja RYP4-pentu
(Bushwacker Maximum Power x Angavu Maisha Marjani At Behukai)
Hyvärunkoinen. Kompakti narttu. Hyvä luusto, sievät käpälät. Hyvä reiden leveys. Kaunislinjainen pää. Hyvä purenta ja ilme. Sopivasti otsaryppyjä. Hyvä korvien koko. Hieman matala hännänkiinnitys, mutta hyvä kierre. Hhyvä väritys ja karva. Luonnollisesti vielä löysyyttä edessä. Sujuva sivuaskel. Riittävästi ryhtiä ja tyyliä. Tiivistyy ja jäntevöityy iän kanssa. Hyvä luonne.

Pennut, nartut 7-9 kk
Hanishan Dauphine Of Champagne PEK 1 KP
(Hanishan Fanfares Please x B’Hanishan True African Laminam)
7 kuukautta. Hyvärunkoinen, sievä narttu. Sopivan jäntevä. Hyvä raajaluusto ja käpälät. Hienot, leveät reidet. Erinom. hännän malli. Sievä nartun pää ja ilme. Hyvä purenta. Kauniit otsarypyt. Hieman pitkät korvat. Sopivasti niskan kaarta. Hyvin kaunis väritys. Hyvä karva. Mukava luonne. Liikkuu hieman vikuroiden. Sopivasti ryhtiä. Kevyt sivuaskel. Vielä hieman takakorkeassa vaiheessa.
Nature’s Masterpiece New Legend Of Zelda PEK 2 KP
(Bahaticca’s Half-Blood Prince x Nature’s Masterpiece Happy Hour )
7 kuukautta, kauniisti kehittynyt. Hyväluustoinen narttu. Kauniit käpälät. Riittävät kulmaukset tasapainossa. Hieman pitkä lanne ja ylälinja saa vielä tiivistyä. Kaunis pään malli. Hyvä ilme ja purenta. Hyvät otsarypyt. Varsin hyvä korvien koko. Hyvä karva ja iho. Runsaat valkeat merkit. Liikkuu vielä takakorkeana. Saa tiivistyä. Ripaus ryhtiä ja tyyliä ei olisi pahitteeksi.