Ruovesi RN 6.9.2020

Juha Putkonen

Pennut, nartut
Bahaticca’s Mimi Pink PEK 1 KP ROP-pentu
(Bahaticca’s Jungle Edition x Bahaticca’s Hogwarts Witchcraft)
8,5 kk. Ryhdikäs. Erinomaiset mittasuhteet ja raajaluusto. Lupaava oikeapiirteinen pää. Hyvät korvat ja otsarypyt. Keskiruskeat silmät. Hyvä kuono, purenta ja alaleuka. Kaunis niskan kaari. Vahva selkä. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Oikean karvanlaatu ja hyvä väri. Hyvät pakarat. Hyvä hännänkiinnitys tuplakierteellä. Tasapainoiset kulmaukset. Kevyet joustavat liikkeet. Erinomainen lihaskunto. Lupaava kokonaisuus.

UROKSET
PU1 Nature’s Masterpiece Love Rendezvous AVO ERI 1 SA SERT VSP FI MVA
(I Love Paris Of Swala Pala x Juicy News Afrikata)
Erinomainen luusto ja mittasuhteet. Hyvä kallo. Oikeinkiinnittyneet korvat. Sopivat posket. Keskiruskeat silmät. Hyvä purenta. Sopivat otsarypyt. Hyvä kuonon vahvuus ja alaleuka. Hyvä niskan kaari. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Vahva selkä. Hyvä hännänkiinnitys yhdellä kierteellä. Hyvät pakarat. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu ja esiintyy hyvin.
PU2 Nature’s Masterpiece Make It Pop JUN ERI 1 SA VASERT
(All Square Dat Donat Dedicat x Nature’s Masterpiece Happy Hour)
9 kk. Hyväluustoinen. Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä pään profiili. Hyvä korvien kiinnitys. Hieman korostuneet posket. Keskiruskeat silmät. Hyvät leuat ja purenta. Hyvä niskan kaari. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Hyvä karvanlaatu ja väri. Hyvä hännänkiinnitys tuplakierteellä. Hyvät lihakset ja pakarat. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvät käpälät. Liikkuu ja esiintyy hyvin.

NARTUT
PN1 Vanguardian All Day Sunray JUN ERI 1 SA SERT ROP RYP4
(Vanguardian Urban Sherpa x Adima Asiaczek)
15 kk. Erinomaiset mittasuhteet ja luusto. Ikäisekseen hyvä kallo. Oikeinkiinnittyneet korvat. Tummat silmät. Hieman kevyt kuono. Hyvä purenta ja alaleuka. Hyvä rintakehä ja eturinta. Hyvä karvanlaatu. Tuplakierteinen hyvin kiinnittynyt häntä. Hyvät pakarat. Liikkuu erinomaisella askelpituudella kevyin joustavin askelin. Hyvä lihaskunto.
PN2 Hi-Lite Because I Can NUO ERI 1 SA VASERT
(Doberguard’s Black Strong Mocca x Hi-Lite Rumour Has It)
20 kk. Oikeat mittasuhteet. Erinomainen luusto. Hyvä pään profiili. Hyvä kallo. Hyvin asettuneet korvat. Keskiruskeat silmät. Hyvä purenta ja alaleuka. Lavat saisivat olla viistommat. Hyvin kulmautunut takaa. Lyhyt pysty olkavarsi. Karvanlaatu oikea. Tuplakierteinen oikein kiinnittynyt häntä. Takaa liikkuu hyvin. Etuaskel jää hieman lyhyeksi. Päässä sopivasti ryppyjä.
PN3 Solebas Päikese Kiir NUO ERI 2 SA
(Life Is A Smile Alisina Zvezdochka x Solevas Looduse Luule)
Erinomainen lihaskunto. Oikeat mittasuhteet. Erinomainen raajaluusto. Hyvä kallo. Hyvin asettuneet korvat. Silmät voisi olla tummemmat. Riittävä otsapenger. Hyvä purenta ja leuat. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Hyvä hännänkiinnitys, tuplakierre. Kevyet joustavat liikkeet.
PN4 Bubbling Under Bestseller AVO ERI 1 SA
(Shahrans Hungry Heart x Bulldobas Belle Bubbling Under)
Erinomaiset rungon mittasuhteet ja raajaluusto. Hyvä kallo. Oikeinkiinnittyneet korvat. Hyvät otsarypyt. Silmät voisi olla tummemmat. Hyvä purenta ja alaleuka. Hyvä niskan kaari. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Hyvä karva ja väri. Oikein kiinnittynyt yksittäiskierteinen häntä. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hyvällä askeleella. Hampaiden näyttöä tulee harjoitella.

ROP Vanguardian All Day Sunray
VSP Nature’s Masterpiece Love Rendezvous
Kuva: Nea Oravainen

 

ROP-pentu Bahaticca’s Mimi Pink

 

RYP4 Vanguardian All Day Sunray