Päivitetty 8.2.2018

Vuoden Maastojuoksija -kilpailun säännöt 2018

1. Vuoden Maastojuoksija valitaan vuoden 2018 tulosten perusteella.

2. Urokset ja nartut kilpailevat samasta palkinnosta. Palkinnon kiertoaika on kuusi (6) vuotta (Vuoden Maastojuoksija 2012-2017).

3. Kilpailuun saavat osallistua suomalaisten omistamat tai osaomistamat koirat. Omistajan tai yhden omistajista tulee olla Suomen Basenjit - Finnish Basenjis ry:n jäsen.

4. Mukaan lasketaan korkeintaan viisi parasta tulosta, jotka on saavutettu kotimaassa järjestetyissä virallisissa kilpailuissa.

5. Pisteet lasketaan seuraavasti:
voitosta 3 pistettä, arvokilpailuun (jossa ei ole rajoitettua osallistumisoikeutta) ja yhdistyksen mestaruuskilpailuun osallistumisesta 3 pistettä, alkuerissä ja/tai finaalissa 200 pisteen tuloksesta 3 pistettä kustakin, lisäksi kukin koira saa pisteitä sen mukaan kuinka monta osallistujaa kyseisessä kilpailussa on ollut seuraavasti: 1. osallistujien lukumäärä, 2. osallistujien lkm-1, 3. osallistujien lkm-2, 4. osallistujien lkm-3 jne.

Arvokilpailut, joissa ei ole rajoitettu osallistumisoikeus: Suomen Maastomestaruus.

6. Palkinnon saa omakseen se koira, jolla on siihen eniten kiinnityksiä. Kiinnitysten mennessä tasan, palkinnon saa omakseen koira, jonka yhteenlasketut pisteet ovat suurimmat. Pisteiden mennessä tasan, arpa ratkaisee.

7. Omistaja, joka haluaa koiransa osallistuvan kilpailuun lähettää koiransa pisteet juoksutoimikunnan vetäjälle Sanna Plaami, email sannaplaami@hotmail.com 31.12.2018 mennessä ensisijaisesti oheisella excel-lomakkeella .
  < basenji.webmaster (a) gmail.com >